PC    MOB    INFO

MARINA PORTOROŽ D.D.
Cesta solinarjev 8, 6320 Portorož, Slovenia

 

T: +386 5 6761 200

T: +386 5 6761 100
F: +386 5 6761 210


@: marina.portoroz@marinap.si
W: www.marinap.si

 

 

Zakaj podjetje Marina Portorož d.d. zbira ter obdeluje moje osebne podatke?

 

Glavni cilj podjetja Marina Portorož je nuditi svojim strankam odlično storitev in s tem doseči kupčevo optimalno zadovoljstvo. Z namenom, da dosežemo ta cilj, vam s pomočjo zbranih osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, omogočamo možnost boljšega informiranja o našem prodajnem programu, o nagradnih igrah ter o naših dodatnih storitvah, ki vam omogočajo boljšo izkušnjo ter s tem večje zadovoljstvo.

 

Podjetje Marina Portorož d.d. obdeluje vaše osebne podatke izključno na podlagi vaše privolitve in samo za namen oziroma namene za katere ste vaše osebne podatke posredovali v podjetje Marina Portorož.

 

Katere moje osebne podatke podjetje Marina Portorož zbira in obdeluje?

 

Podjetje Marina Portorož zbira in obdeluje izključno le tiste vaše osebne podatke, ki ste jih posredovali ob prijavi na določeno storitev (prijava na e-novice, prijava na elektronsko revijo, prijava na storitev svetovanja, prijava za pridobitev ponudbe, prijava na sodelovanje v nagradni igri, itd.) oziroma, ki ste jih posredovali kot kontaktne podatke z namenom dodatnega informiranja s strani podjetja Marina Portorož (spletni kontaktni obrazec). Ti osebni podatki so lahko: elektronski naslov, ime in priimek, naslov vašega prebivališča, vaša telefonska številka, ... in privolitve v obdelavo teh podatkov.

 

Z obiskom spletne strani pa s pomočjo t.i. piškotkov podjetje Marina Portorož zbira tudi informacije o tem , kolikokrat obiščete našo spletno stran in katere vsebine na naši spletni strani vas pritegnejo. Piškotki nam omogočajo optimizacijo spletne strani glede na vaše želje in zanimanja vam pa s tem omogočajo večje zadovoljstvo ob nadaljnjih obiskih naše spletne strani. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov,ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

 

Kdo obdeluje moje osebne podatke?

 

Upravljavec vaših osebnih podatkov je družba Marina Portorož d.d., Cesta solinarjev 8, 6320 Portorož.

 

Vaše osebne podatke obdelujejo s strani podjetja Marina Portorož pooblaščene osebe, ki so usposobljene za zagotavljanje celotnega varstva osebnih podatkov.

 

Kako je zagotovljeno varstvo mojih osebnih podatkov?

 

Podjetje Marina Portorož kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

 

Osebne podatke obdelujemo v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov imamo sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom podjetja Marina Portorož.

 

Koliko časa hranite moje osebne podatke?

 

Osebne podatke, ki nam jih posredujete obdelujemo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen za katerega so bili posredovani. Po izpolnitvi namena se osebni podatki, ki ste nam jih posredovali izbrišejo. V kolikor osebne podatke posredujete za namen boljšega informiranja se le-ti zbirajo in obdelujejo do vašega preklica, ki ga lahko podate kadarkoli na naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Ali lahko zahtevam izbris osebnih podatkov?

 

Da. Izbris osebnih podatkov iz naših evidenc lahko zahtevate kadarkoli na naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Kakšne so še moje pravice glede osebnih podatkov, ki jih posredujem?

 

Podjetje Marina Portorož ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Pravico imate, da kontrolirate izvrševanje te obveznosti. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam podjetje Marina Portorož omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate, da podjetje Marina Portorož vaše osebne podatke posreduje drugi fizični ali pravni osebo, ki jo vi določite.

 

Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na elektronski na naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Podjetje Marina Portorož bo na vašo zahtevo odgovorilo v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje v roku 30 dni.

 

V primeru, da z našim odgovorom na vaš zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

MARINA PORTOROŽ D.D.
Cesta solinarjev 8, 6320 Portorož, Slovenia

 

T: +386 5 6761 200

T: +386 5 6761 100
F: +386 5 6761 210


@: marina.portoroz@marinap.si
W: www.marinap.si

 

 

Newsletter

Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Invalid Input

Informations

Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Please let us know your message.


Invalid Input

Invalid Input

In cooperation with

     

      

Contact

 

T: +386 5 6761 100

F: +386 5 6761 210

@: marina.portoroz@marinap.si


All rights reserved Marina Portorož d.d. © 2018 - 5ka. Agencija